Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

Ontdek hoe jij, zonder extra klanten, jezelf een goed salaris kunt uitbetalen.

Zo kun jij ervoor zorgen dat je jezelf iedere maand een mooi salaris kunt uitbetalen waar je blij van wordt, zonder nóg meer te moeten werken.

Herken je dit?

De kinderen hebben schoolvakantie en jij hebt vandaag ook een dag vrij. Samen met een vriendin en de kinderen trek je erop uit. Lekker ravotten in de speeltuin en daarna nog een ijsje bij de ijsboerderij. Terwijl je terugloopt naar de auto, voel je: “Dit gaan we vaker doen. En dan van het salaris dat ik mezelf uitbetaal!”

Het kan niet langer zo zijn dat je hard werkt, genoeg omzet maakt, maar nauwelijks geld overhoudt om jezelf van een salaris te voorzien. Je hebt geen idee waar je moet beginnen, maar voortaan gaat het geld naar de dingen die jij leuk vindt! Dan moet je helaas wel in de cijfers duiken maar dat moet dan maar.

Je ziet een interessante training die je echt verder gaat helpen! Kun je het betalen? Je kijkt op je bankrekening. Dat valt mee! Toch goed geboerd, deze maand. Je boekt de training, tevreden over jezelf als ondernemer. Totdat de volgende dag een factuur binnenkomt….

Oeps helemaal vergeten! Je betaalt de factuur, maar helaas, deze maand wéér niet het salaris voor jezelf dat je had voorgenomen. Hoe kán dat nou toch?

Je wilt jezelf zo graag serieus nemen als ondernemer. Jij bent meer dan een moeder met een hobbybedrijfje! Toch maar een keer aan de slag met dat salaris, hoeveel afschuw je ook voelt voor cijfers.

Hoe zou het voor je zijn als?

  • Jij voortaan genoeg geld overhoudt in je bedrijf om jezelf van een serieus salaris te kunnen voorzien, zonder je zorgen te hoeven maken over facturen.
  • Jij voortaan een serieuze bijdrage levert aan de huishoudpot.
  • De leuke uitstapjes die jullie maken voortaan van jouw salaris betaald worden.
  • Je weet waar je financieel aan toe bent, zoals een serieuze ondernemer betaamt 😊. Je werkt niet méér uren, maar je houdt wel een stuk meer geld over.
droominkomen verdienen met je praktijk

Zal ik je iets verklappen: dat is zeker mogelijk!

Ook jij kunt met jouw passie een salaris realiseren waar je blij van wordt.

Met de tips in het gratis ebook “Financiële rust binnen handbereik” kun jij ook een salaris creeëren waar je blij van wordt.  Download hier gratis het ebook en ontvang de 5 slimme tips voor een droominkomen, zonder extra klanten te hoeven binnen halen.

Zo leer jij hoe je ervoor gaat zorgen dat je jezelf voortaan iedere maand een mooi salaris uitkeert waar je zo naar verlangt én dat ook nog eens goed is voor je bedrijf, zodat je lekker kunt blijven groeien.

droominkomen verdienen met je praktijk

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.